hem | konstnärsmaterial | inramningar | galleri | om oss | kvalitetsfilosofi
 

”Hellre bra produkter för någon krona mer än billiga prylar som inte funkar.”

Konstnärsmaterial

Vi anser att det är bättre att få bra grejer på direkten än att köpa billigt skräp och bli besviken.

Hos oss finner ni bara produkter som är av välkända fabrikat där tillverkarens namn borjar för kvalitet och trygghet. Vi vill inte jobba med billigt krafs där kunden blir besviken och vi får ta emot klagomål och mer jobb i form av att skicka tillbaka varan till vår leverantör. Vi vill ha nöjda, glada kunder som vet att Ewerts har bra produkter.

Inramningar

Vi jobbar till 97% med svensk kvalitetslist av nordisk fura. Då vet man att listen klarar vårt växlande klimat. 3% är metallist eller importlist. När det gäller importlisten väljer vi noga ut de leverantörer som har importlist som garanterat klarar vårt klimat utan att krokna eller skeva till sig samt jobbar med listtillverkare ute i världen som återplanterar skog efter sig.

När det gäller papp så jobbar vi uteslutande med Nielsen. Deras kartong är den som klarar av att stå emot olika klimat bäst. Den har även ett patenterat skydd i sig som ”äter” luftföroreningar som kan komma in i inramningens miljö.

Vi har jobbat med syrafria och åldersbeständiga kartonger ända sen de lanserades i Sverige. Kvalitet har alltid varit viktigast för oss.